Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Vilma lõpetab Viljandis leivategemise
Aprillis lõpetab leivatootja Vilma leibade
ja saiade tegemise, koondab paarkümmend töötajat ning keskendub tortide ja
jahupulbrite tootmisele, kirjutas Sakala.
"See muudab meie tootmise efektiivsemaks," kinnitas Vilma emafirma Kalev Chocolate Factory juhatuse liige Mait Nilson, kelle sõnul hoiab see kokku logistikakulusid ja annab võimaluse tööjõudu efektiivsemalt kasutada.
Nilson sõnul jahutoodete tootmine Jõhvi ja Viljandi ettevõtete vahel ära ning edaspidi hakatakse leiba ja saia küpsetama Jõhvis ning Viljandisse kolib tortide ja kookide ning jahusegude valmistamine.
Selver on sel aastal avanud mitu uut kauplust. Augustis avati Selver Rocca al Mare Keskuses, sel nädalal Tartus Raadil ning hiljuti läks käima põnev pilootprojekt: Ülemiste linnakusse loodi ööpäevaringselt avatud robotiseeritud autonoomne kauplus.