Autor: Kaubandus.ee • 26. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puusepp: tublit tulemust on teinud kingaärid ja Selverid

Oleme praktiliselt kõikidel ärisuundadel oma tulemusi parandanud, kuid eriti head tulemust on näidanud Selverid ja kingaärid, sõnas Tallinna Kaubamaja ASi juhatuse esimees Raul Puusepp.

”Tegelikult on kõik kontserni ettevõtted teinud head tööd, oleme praktiliselt kõikidel ärisuundadel oma tulemusi parandanud,” kommenteeris rahulolev Puusepp Tallinna Kaubamaja kontserni tulemusi.

Ta lisas, et tänavu pole ettevõttel enam ka ülevarude probleeme. "Eelmise aasta esimesel poolaastal olid meil suured allahindlused, kus me realiseerisime oma varusid kõige rohkem autokaubanduses ja kaubamajades. Seega selle aasta sees meil ülevarude probleeme pole ning samuti on vähenenud suurte allahindluskampaaniate arv."

Hüppelist kasumikasvu teises kvartalis kommenteeris Puusepp, et ettevõte on suutnud kohaneda praeguste majandusoludega, vähendada kulubaasi kõikides ettevõtetes ja suurendada müüke. "Kui kogumüük jääb alla eelmise aasta samale perioodile, siis eriti hästi on see õnnestunud Selveris ja väga tublit tulemust on teinud kingaärid," märkis ta.

Puusepp lisas, et ka autosektor, mis on iseenesest hetkel madalseisus, on tänude kulude allaviimisele suutnud väikest kasumit teenida, mitte kahjumit.

"Erinevates sektorites võtab kosumine erinevalt aega. Väga täpseid prognoose ei tahaks loopida, aga I.L.U. kosmeetikakaupluste ja kaubamajade kosumine on kindlasti pikemaajalisem kui kinga- ja supermarketisektoris. Sügishooajast ootame juba kindlasti paremaid tulemusi ja järgmisest aastast veelgi paremaid," rääkis ta.

"Ma arvan, et tervikuna majandus vähehaaval paraneb, kuid suurt hüpet ei teki – seda julgen ma kindlasti öelda. Aga vähehaaval ülesronimine jätkub," lausus Puusepp.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700