22. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selgusid kasutajasõbralike veebipoodide võistluse finalistid

Kaubandus.ee valib koos žüriiga esmakordselt Eesti kõige kasutajasõbralikuma e-kaupluse. Finaali jõudis 34 veebikauplust 9 kategoorias.

28. jaanuaril kuulutatakse E-kaubanduse konverentsil „Kuidas parandada kliendikogemust e-kaubanduses?“ välja kõige kasutajasõbralikum veebikauplus. Lisaks antakse väike tunnustus ka iga kategooria parimale.

Finalistid valiti žürii hääletus tulemuste alusel Eesti E-kaubanduse Liidu liikmete hulgast.

Žüriisse kuuluvad Lavii Marketing turundusstrateeg Timo Porval, E-kaubanduse ekspert Henrik Aavik, Vaimo Eesti tootejuht Märt Aab, Eesti E-kaubanduse Liidu juhatuse esimees Signe Kõiv, TNS Emori uuringuekspert Kersten Jõgi.

Zürii hindab veebikauplusi järgmiste kriteeriumite alusel:

- E-poe kasutajamugavus erinevatel seadmetel (mobiil, tavaarvuti, tahvelarvuti) - Üldine disain- Üldine kasutusmugavus/loogika- Kättetoimetamise ja tagastamise info leidmise lihtsus ja selgus- Klienditeenindus telefoni/chati/emaili teel, vastamise kiirus- Toodete presenteerimise kvaliteet (fotod, eri vaated, jne)- Ostuprotsessi kiirus/mugavus (kui palju väljasid on vaja täita, jne)- Veebipoe kasutamise kiirus

Žürii analüüsib ja arvustab konverentsipubliku ees erinevaid e-poode ja annab iga kategooria parimale välja auhinna, samuti Grand Prix Eesti parimale e-poele.

Vaata E-kaubanduse konverentsi programmi ning registreeru konverentsile!

Toidukaubad

Prismamarket.ee

Selver.ee

Vitamiinikuller.ee

Sport, hobid ja lemmikloomad

Budopunkt.ee

Koeratoit.ee

Rahvaraamat.ee

Rõivad, jalatsid ja aksessuaarid

Andmorefashion.com

Denimdream.com

Jalatsipood.ee

Sangar.ee

Siison.ee

Laste rõivad ja - tarbed

Bredenkids.eu

Klotsipood.ee

Polarnopyret.ee

Toys.ee

Kodukaubad ja aed

Ananke.ee

Bauhof.ee

Home4you.ee

On24.ee

Kodutehnika, audio

Nordelectronics.ee

SonyCenter.ee

Viva.ee

Kaubamajad

Hansapost.ee

Photopoint.ee

Shoppa.ee

Ilu

Mylook.ee

Tradehouse.ee

Wildberry.ee

Tervis

Apteek.apotheka.ee

Eroshop.ee

Hotlips.ee

Läätsed24.ee

Auto ja motokaubad

Alvadi.ee

Easthighway.com

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700