3. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima paigaldas kauplustesse viipemakse terminalid

makseterminal viipemakse võimalust kinnitava märgisega Paepargi Maxima XX-s
Foto: Maxima Eesti
Alates 1. märtsist saab kõikides Maxima kauplustes Eestis maksta kontaktivabade pangakaartidega.

“Soovime pakkuda selle tehnoloogilise uuendusega Eesti tarbijatele võimalust sooritada oma igapäevaostusid meie kauplustes veelgi kiiremini ja mugavamalt,” ütles Maxima Eesti peadirektor Vygintas Šapokas. “Juba paari päeva kogemus ja tagasiside klientidelt annab meile alust arvata, et ostjad võtavad selle uuenduse sarnaselt iseteeninduskassade ja e-toidupoega väga positiivselt vastu.”

Maxima Eesti finantsdirektori Aleksei Kadõrko sõnul on kontaktivabade pangakaartidega võimalik tasuda kiirelt ja mugavalt kuni kümneeuroste ostude eest kõikides jaeketi kauplustes. “Kliendid saavad viipemakseid kasutada kaupluste tava- ja iseteeninduskassades ning infoletis. Ainsa piiranguna kehtib tasumisel ühe ostu ülempiirina 10 eurot, mis on sätestatud Eesti Panga poolt. Limiiti ületavate ostude korral tuleb kaarti kasutada nagu tavalist pangakaarti,” märkis ta.

Viipemaksed on eriti mugavad just neile ostjatele, kes soovivad tasuda väiksemate ostude eest ning soovivad seda teha võimalikult kiiresti. “Kontaktivaba ehk NFC-võimekusega kaardiga maksmine võtab vaid mõne sekundi, mis teeb poeskäigu veelgi kiiremaks ja mugavamaks,” lausus Kadõrko.

Maxima kauplustes on klientidel võimalik kasutada kõikide pankade poolt väljastatud kontaktivabu kaarte. Viipemaksete võimalusega makseterminalid on varustatud vastava märgisega terminali ekraanil.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757