Ainult tellijatele
Autor: Kristina Madisson-Laht • 18. jaanuar 2021
Ainult tellijatele

Toidukohtadele on piirangute ajal toeks klientide teadlikkus

Eesti Peakokkade Ühenduse tegevjuhi Helen Vihtoli sõnul on toitlustusettevõtted kriisi ajal ellujäämiseks juba kõikvõimaliku teinud. Söögikohtade sulgemise vältimiseks saavad hea toidu hindajad, kes panustavad viiruse tõkestamisse, ka ise panustada.

Tallinna vanalinnas asuv restoran Cru on koroonaviiruse pandeemia tõttu ajutiselt suletud.
Autor: Raul Mee

Alates 18. jaanuarist leevendati Ida-Virumaal ja Tallinnas toitlustusettevõtetes viibimise keeldu. Restoranide ja kohvikute ning muude toitlustusasutuste ruumid võivad ajavahemikul 06:00-19:00 olla klientide jaoks kohapealseks ajaviitmiseks avatud.

Arvestada tuleb kuni 25 %-se ruumi täitumuse nõudega, ehk kliendid peavad söögikohas viibima hajutatult, ruumis liikudes tuleb arvestada 2+2 reeglit, mis ei laiene perekondadele. Toidu kaasamüügi ajale piiranguid ei ole.

Uurisime Eesti Peakokkade Ühenduse tegevjuhilt Helen Vihtolilt, mida eelnimetaud piirangu leevendamine toitlustusettevõtete jaoks tähendab?

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700