Autor: Katre Liiberg • 14. aprill 2021

Katre Liiberg: klienditeeninduse tõeline kvaliteet ilmneb siis, kui midagi on valesti

Selleks, et kliendi ja ettevõtte vahel jääks kestma jätkusuutlik suhe, on oluline kuulata kliendi häält ning tegeleda võimalike probleemidega proaktiivselt, kirjutab Telia Eesti müügi- ja teenindusüksuse juht Katre Liiberg.
Katre Liiberg
Foto: Jake Farra

Ilmselt on igaüks meist vähemalt kord elus kogenud mure korral üksi jäämise tunnet. Lisaks võib tunduda, et probleemi ilmnemisel ei ole lahenduse ning küsimustele vastuste otsija mitte teenusepakkuja või kauba müüja vaid pigem klient ise. Loodan, et tänasel päeval on sellised olukorrad pigem erandid kui reeglid, kuna kaubanduse globaliseerumise valguses on kliendil valikut pigem rohkem kui vähem. Samas on kohaliku teenindustoe olemasolu tähtsus võrdelises seoses teenuse või ostetud kauba olulisusega kliendi elus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700