Autorid: Maarit Eerme, Jane Suu • 4. august 2021

TOP: Teine kvartal oli moekaupade müüjatele eelmisest aastast edukam

Maksuameti kvartali müügitulu andmetest paljastub, et teine kvartal oli moekaupade müüjatele tunduvalt ilusam, kui esimene võrreldes möödunud aastaga. Kui enamustel müügitulu kasvas, siis leidus ka üksikuid, kellel see langes.
kauplus Viru Keskuses
Foto: Raul Mee

Põldma Kaubanduse juht ja omanik Heinar Põldma rääkis intervjuus, et esimene poolaasta oli neile raske seoses sellega, et Lätis ja Leedus olid kauplused suletud jaanuarist maini. "Eesti riik käitus tunduvalt mõistlikumaja ning kauplused olid suletud vaid mõned kuud,“ ütles Põldma ning lisas, et käesoleval planeerivad nad kogu ettevõttele 10% kasvu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700