Autor: Kaubandus.ee • 14. aprill 2023

McDonald’s investeerib töötajate heaolusse 340 000 eurot ja värbab Eestis juurde 115 töötajat

Tulevast töökohta valides on hooliv töökeskkond oluline enam kui 97%, ettevõtte visioon, väärtused ja kultuur olulised enam kui 89% Eesti vastaja jaoks, selgus restoraniketi McDonald's ja ärinõustamisettevõtte PricewaterhouseCoopers läbi viidud uuringust.
McDonald´s investeerib töötajate heaolusse 340 000 eurot ja värbab Eestis tööle 115 uut töötajat.
Foto: Marek Metslaid

Sel aastal värbab McDonald's Eestis tööle 115 uut töötajat ning panustab eelkõige hooliva ja toetava töökeskkonna arendamisse, investeerides 340 000 eurot töötajate toetus- ja arenguprogrammidesse. Programmid hõlmavad töötajate erialaste teadmiste ja oskuste edendamisele suunatud koolitusi, kuid ka programme, mille eesmärk on motiveerida, hoolida ja edendada töötajate üldist heaolu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700