Autor: Kaubandus.ee • 26. jaanuar 2024

Kaupmees: järgmiste kuude hinnatõus paistab üle pika aja veidi rahulikum

A1000 Market
Foto: LIIS TREIMANN
Odavpoodide keti A1000 Market juhi Tarmo Lauringu sõnul on toiduainetööstuses konkurents kasvanud, hinnatõusud tehti ära ja lähiajal ei julge keegi väga paati kõigutada.

„Aasta algus on inimestele rahaliselt karm ja selgelt üritatakse kokku hoida, mistõttu on nii tootjad kui jaeketid praegu ooteseisus. Kuigi paljudel tootjatel on kitsas, siis on konkurents kasvanud ja paistab, et lähiajal ei julge keegi hinda tõsta. Oodatakse, mis majanduse ja tarbimisega saab,“ ütles Lauring.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757