18. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

2 võimalust, kuidas teenindajate müügi hirmu maandada

Foto: Raul Mee
Teenindajate kõige suurem hirm on see, et nad on kaupluses pealetükkivad. Koolitaja ja teeninduskonsultant Elina Vamper annab nõu, kuidas teenindajate hirmu maandada.

Fookuses ei peaks olema käive, vaid kliendi rahulolu. Siis näeme klienti kui inimest, mitte kui rahakotti. Uuringud on tõestanud seda, et kui toome mängu raha, siis suhtumine inimestesse muutub, kui see oleks ilma rahata.

Koolitus "Kuidas muuta klienditeenindus suurepäraseks?

3. november 2017, Tallinn

Registreeru SIIN.

 

Tuua teenindusse mõttemaailma muudatus. Kui kliendiks oleks sinu sõber, kas sa soovitaksid talle parimaid tooteid? Mis muutub siis, kui sõbra asemel on lihtsalt klient? Klient on samasugune inimene nagu sõber, kes soovib samuti parimaid lahendusi.

Teeninduskonsultandi Elina Vamperi sõnul peaksid otsesed juhid koos teenindajatega aeg-ajalt müügisaalis teenindama. Kui juhil puudub oma töötajaga koostöökogemus klienditeeninduses, siis on tal väga keeruline töötajat antud valdkonnas arendada. Sellega jääb juhil täitamata tööülesanne, mis mõjutab otseselt töötajate tulemusi, mis võrdub kaupluse tulemustega.

„Eesti teenindajate suurim hirm on olla pealetükkiv, kui talla panna eesmärgiks käive,“ ütles Vamper.

Loe ka seda: Juhist sõltub, kui suurepärane on klienditeenindus

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700