Autor: Maarit Eerme • 25. november 2020

Ohud, millel tasub e-poel silma peal hoida

Küberturvalisuse ekspert Peeter Marvet toob välja mõned võimalikud olukorrad, kuidas e-poodnikud võivad ohtu sattuda.
Peeter Marvet
Foto: Raul Mee

Marvet selgitab, et enamus rünnakuid, mis praegu tehakse on järjest keerulisem tuvastada. „Selles ei pea ohvrit süüdistama ning antiviirus ei pruugi kõiki erroreid kohe ka tuvastada.“ Ta rõhutas, et erinevad rünnakud ja vargused arenevad aina edasi. „Enam ei saadeta ainult inglise keeles vaid juba tuleb ka eesti keeles, see tähendab, et on mindud üha osavamaks.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070