Autor: Indrek Kald • 11. detsember 2020

"Raul, sportrinnahoidjad on ilgelt hea hinnaga"

Turunduanalüütika ettevõtte NewBase asutaja Raul Leppiku sõnul peaks poed jõudma sinnamaani, et nad räägiksid kliendile seda, mis teda tegelikult ka kõnetab ja toob lisaoste tegema.
OÜ Newbase asutaja Raul Leppik esinemas 2. detsembril suurandmete konverentsil.
Foto: Raul Mee

Ta tõi näite spordipoest. „Kuna mina kliendina olen tuvastatav, siis minu ostuajaloost saaks ettevõte aru, et surf, sisetreening ja purjetamine on teemaks, brändidest mõeldes võiks Quicksilverit, Helly Hansenit ja Columbiat minu eelistustes näha. Ja sõltumata sellest, et kõik teavad või suudavad oma andmetest selle info välja lugeda, tuleb mulle lugusid, et „tere, Raul, sportrinnahoidjad on ilgelt hea hinnaga“ või et „äkki on rulale vaja mingisuguseid laagreid“ või et „tule hakka meiega koos talvel suusatamas käima“ ja et „Adidas on äge bränd ja sulle võiks ka Lacoste hästi sobida“,“ kinnitas Leppik.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757