Autor: Kaubandus.ee • 30. märts 2022

E-poodide platvormide ja müüjate ühise pingutusena muutub kaupade tarne aina kiiremaks

E-kaubandus moodustab Eesti e-kaubanduse liidu statistika järgi juba vähemalt 15% kogu jaekaubanduse mahust. Kolme erineva valdkonna juhid räägivad, millised on tarbija ootused ja kuidas kasvava nõudlusega sammu pidada.
E-kaubandus moodustab Eesti e-kaubanduse liidu statistika järgi juba vähemalt 15% kogu jaekaubanduse mahust.
Foto: Liis Treimann

Barbora turundusjuhi Argo Kubja sõnul on e-kaubanduse suurimad väljakutsed kasvava nõudlusega sammu pidamine, kuna see nõuab palju tööjõudu, ning uusi viise, kuidas tööd automatiseerida. „Mida suurem on klientuur, seda rohkem tuleb vaeva näha klientide vajaduste täitmisega. See puudutab nii sortimenti, väärtuspakkumist, kui ka ettevõtte ülest kommunikatsiooni,“ ütles Kubja.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700