Autor: Kaubandus.ee • 5. mai 2022

Selgusid Eesti kõige peresõbralikumad toidukohad

Eesti Lasterikaste Perede Liit tunnustas restoranis Allee kõige peresõbralikumaid toidukohti. Kokku pälvis perede tunnustuse 40 toidukohta üle Eesti.
Fotol 2022. aasta peresõbralikud toidukohad.
Foto: Andres Raudjalg

„Usun, et peresõbralikkuse saladus peitub heades inimestes – laia naeratusega saaliteenindajas, andekates kokkades ja töökates ülemustes – kes oskavad pöörata tähelepanu väikestele, aga väga olulistele detailidele,“ ütles juba teist aastat järjest kuldmärgise ehk perede lemmiku tiitliga pärjatud GoSpa restorani vahetusevanem Triinu Kopelmäe.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070