Autor: Kaubandus.ee • 7. august 2023

Kaup24 Marketplace ja Venipak alustavad koostööd, et vähendada e-kaubandusettevõtete logistikakulusid

Kaup24.ee, mida haldab Baltikumi suurim e-kaubandusplatvorm PHH Group, alustas koostööd rahvusvahelise logistikaettevõttega Venipak. Koostöö aitab vähendada Eesti e-kaubandusettevõtete logistikakulusid kuni poole võrra.
Foto: Adas Vasiliauskas

Partnerlus hõlmab ka kontserni kuuluvaid kaubamärke 220.lv ja Pigu.lt ning hõlbustab e-poodidel kulutõhusamat juurdepääsu klientidele kogu Baltikumis, teatasid ettevõtted.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700