Autor: Merilin Merila • 3. jaanuar 2022

Kõige loetumad artiklid aastal 2021

Eelmise aasta 15 kõige loetumat artiklit. Lugejatele on enim huvi pakkunud Lidli turule tulek ning erinevate jaekettide uute kaupluste avamised. Samuti on huvi tuntud ka Zalando avamise vastu ja jaekaubanduse parimate palgamaksjate kohta.
Lugejad on tundnud Lidli vastu suurt huvi.
Foto: Lidl

Zalando avas Eestis uksed

Euroopa juhtiv moe- ja elustiili veebiplatvorm Zalando alustas täna tegevust Eestis, Lätis ja Horvaatias, pakkudes klientidele ligipääsu turu kõige põhjalikumale moesortimendile ning pakkudes klientidele mugavat kohaletoimetamist, maksmist ja tagastamist. Samuti on võimalik liituda Eesti ettevõtetel platvormiga.

Loe pikemalt.

Taaratagastuse uus trend vallutab Selvereid: kogu kott korraga tühjaks!

Eelmisel sügisel avati Kadaka Selveris keti esimene hulgitagastusega taaraautomaat, mille edust tiivustatult avati järgemööda ka Pirita ja Peetri kauplustes samalaadsed automaadid. Nüüdseks kasutatakse seda tüüpi automaate juba rohkem kui tavamasinaid, mistõttu jätkab Selver uut tüüpi automaadivõrgustiku laiendamist – järgmise suure söötmisavaga automaadi saab Järve Selver.

Loe pikemalt.

Coopi e-poe teeninduspiirkond laieneb kolme uude maakonda

Alates maikuust laiendab eCoop oma senist teeninduspiirkonda ning hakkab toidukauba kojuvedu pakkuma üle kogu Harjumaa, samuti ulatub uus teeninduspiirkond otsapidi Nõva, Rapla ja Tapani, olles kõigis neis piirkondades soodsaim teenusepakkuja.

Loe pikemalt.

Jaeketid kindlustavad oma turupositsiooni, esikolmikus toimus vahetus

Jaekettide värsketest majandusaasta aruannetest selgub, et enamus jaekette on enda müügitulu ja ka turuosa koroona aastal kasvatanud, kuid siiski leidub ka erandeid.

Loe pikemalt.

Selgus Eesti parima teenindustasemega toidukaupluste kett

Uuringufirma Dive poolt läbi viidud valdkonnauuring selgitas välja parimat teenindust pakkuvad toidukaupluste ketid.

Loe pikemalt.

Mida Eesti jaekettidel on Lidlist oodata?

Lebensmittel Zeitungi Kesk- ja Ida-Euroopa vanem kaubanduse analüütik Sebastian Rennack toob välja mõned punktid, mida tasub Eesti jaemüüjatel oodata, kui Lidl uksed avab.

Loe pikemalt.

Tabasalu uue keskuse ankurrentnikuks saab Selver

Tuleva aasta suvel avab Tabasalu südames uksed uus kogukonnakeskus koos välituruga. Keskuse ankurrentnikuks on Selver, millest saab üks piirkonna suuremaid toidupoode.

Loe pikemalt.

Selver avab uue hüpermarketi üllatavas asukohas

Selver avab tuleva aasta lõpus uue hüpermarketi, millel on brutopinda 6000 ruutmeetrit. Kauplus avatakse Kurna külas, Tallinna ringtee äärde tekkivas kaubanduspargis.

Loe pikemalt.

Millist toodete sortimenti hakkab Lidl Eesti turul pakkuma?

Lidli tulek Eesti turule on tekitanud juba suurt ärevust. Milliste toodetevalikuga nad aga klienti üllatavad?

Loe pikemalt.

PROMO cash & carry avab Tondi Rimi asemel uksed

Eestis aastaid kahjumit näidanud leedukate kaubandus- ja logistikafirma Sanitex ostab Rimi uksed sulgeva supermarketi Tallinnas Tondil, andis ettevõte konkurentsiametile teada.

Loe pikemalt.

Palga TOP: jaekaubanduse parimad palgamaksjad

Jaekaubanduse palga TOPis on mitmed ettevõtted oma kohta võrreldes eelmise aastaga kasvatanud. Vaata, kes maksab oma töötajatele keskmiselt rohkem palka.

Loe pikemalt.

Bauhof sai uue tegevdirektori

Ettevõtte turundusdirektor Maarja-Liis Toomiku sõnul oli juhi vahetus seotud ettevõtte ambitsioonidega ja soovis tuua värsket hingamist nende ambitsioonide ellu viimisesse.

Loe pikemalt.

Kaup24 avas Tallinnas oma suurima kaupluse

Kaup24 müügiplatvorm avas täna, 5. novembril Järve Keskuses oma Eesti suurima kaupluse ja väljastuspunkti enam kui 4000 tootega.

Loe pikemalt.

Vaata, kes hakkavad võistlema tiitlile „Kõige kasutajasõbralikum e-pood 2021“

Avaldame nimekirja ettevõtetest, kes hakkavad võistlema tiitli nimel „Kõige kasutajasõbralikum e-pood 2021“. 11. mail E-kaubanduse UX konverentsil selgub iga kategooria võitja ning ka kõikide e-poodide ülene võitja ehk Grand Prix.

Loe pikemalt.

Selveri ostuosakonna mõõdikud

Selveri ostudirektor Katrin Riisalu rääkis Ostujuhtimise aastakonverentsil, millised on need mõõdikud, mida nad kasutavad ostuosakonnas.

Loe pikemalt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757