Autor: Kaubandus.ee • 2. jaanuar 2020

Kõige loetumad artiklid 2019

Eelmise aasta 10 kõige loetumat artiklit. Lugejatele on kõige enam huvi pakkunud KFC, T1 Mall of Tallinn, uued keskused ja kauplused, Eesti jaekettide tegemised, kui ka teenindusega seotud teemad.
Foto: Andras Kralla

Kristiine Keskuses avatakse 24/7 avatud KFC?

Ärilehele teadaolevalt on KFC siinne frantsiisiomanik Apollo Group sõlminud lepingu Kristiine Keskuse omanikfirma Cityconiga sügisest veel teisegi KFC söögikoha avamiseks uuenduskuuri läbivas kaubanduskeskuses.

Loe pikemalt.

Jõhvis avati Pargi keskus

Reedel, 29. novembril avati Jõhvi ja Kohtla-Järve piirkonna suurim kaubandus- ja vaba aja keskus Pargi Keskus. Keskuses avas uksed mitmed piirkonna suurimad kauplused, toidukohad ja teenindusettevõtted.

Loe pikemalt.

Selgusid Eesti kasutajasõbralike e-poodide konkursi finalistid

Kaubandus.ee ja Eesti E-kaubanduse Liit valib koos žüriiga Baltikumi kõige kasutajasõbralikuma e-kaupluse. Avaldame hetkel Eesti finalistid. Võitjad selguvad 10. aprillil toimuval Baltic e-commerce UX Summitil.

Loe pikemalt.

Teenindajad: ärge kartke kliendi villaseid sokke, dressipükse ja pleekinud parkat

Koolitaja Kati Suuni külalislahkuse kokkuvõte aasta 2019 kohta on lisavaatenurk iseenda algatatud kampaaniale „ei klienditeenindaja kiusamisele“. Tema väikese case-study tulemusena selgus, et eelpool mainitud kampaania kõrval peaks siiski käima samaaegselt üleskutse „ei dressipükstes kliendi kiusamisele.“ Kati Suun räägib oma kogemusloo.

Loe pikemalt.

T1 panustab veelgi enam meelelahutusele

Pro Kapitali juhatuse liige Allan Remmelkoor ja Super Skyparki eestvedaja Alar Kajari rääkisid Äripäeva raadiosaates „Kaubandusest ja meelelahutusest“ meelelahutuse tähtsusest keskuses ning uutest põnevatest atraktsioonidest, mida plaanitakse keskusesse tuua.

Loe pikemalt.

Prisma otsus loobuda allahindluskampaaniates on kasulik kõigile

Prisma ujub Eesti jaeturul konkurentidega võrreldes julgelt vastuvoolu, olles sisuliselt loobunud massiivsetest allahindluskampaaniatest. Miks, rääkis Prisma Peremarketi toidu- ja tarbekaupade grupijuht Tõnis Tomingas seminaril "Kuidas jõuda jaeketis õige hinnani?"

Loe pikemalt.

Nikotiinipadjad tõid lühikese ajaga riigile sadu tuhandeid maksutulu

Mõne nädalaga on suurtes jaekettides (nagu Olerex, R-Kiosk, Grossi ja mitmetes alkoholipoodides) müüdud enam kui 20 tuhat karpi tubakavaba snusi, millest on riigile laekunud märkimisväärne maksutulu. Varasemalt oli tubakavabade nikotiinipatjade ehk valge snusi müük jaekaubanduses keelatud.

Loe pikemalt.

Jalatsikett Deichmann avab Eestis esimese kaupluse

Euroopa juhtiv jalanõude jaemüügikett DEICHMANN avab täna Eestis Nautica keskuses oma esimese kaupluse.

Loe pikemalt.

Milline toidukaupluste kett pakub Eestis parimat teenindust?

Uuringufirma Dive poolt läbi viidud valdkonnauuring selgitas läbi mystery shopping ehk testostude meetodit kasutades Eesti parima teenindustasemega toidukaupluste keti, milleks osutus Comarket, teise koha saavutas Rimi ning kolmandale kohale tuli Selver.

Loe pikemalt.

Coop Eesti kasvatas enim turuosa

2018. aasta majandustulemuste järgi on jaekettide turuliider jätkuvalt Coop Eesti omades toidu- ja esmatarbekaupade jaeturust ligi 23%. Ettevõte on igal aastal enda turuosa tasahaaval kasvatanud ning liidrikohta kindlustanud.

Loe pikemalt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757