2. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töökohavahetused 2016

Kati Kusmin läks tööle Silvanosse
Foto: Andras Kralla
Vaata, kes vahetasid 2016. aastal töökohta.

Maardu kaubandus- ja vabaajakeskuse Pärl juhiks sai Julia Loginova. Loe pikemalt.

Jaekaubandustehnoloogia ettevõtte StrongPoint (endise nimega New Vision) uueks juhiks sai leedulane Julius Stulpinas, kes on ettevõttes töötanud juba 10 aastat ning viimased viis aastat olnud StrongPointi Baltimaade müügidirektor. Loe pikemalt.

Bauhof sai uue tegevjuhi, kuna senine tegevjuht Mart Vau keskendub kahe aasta jooksul õpingutele välismaal. Loe pikemalt. Bauhofi uueks tegevjuhiks sai 1. augustil Irina Raudsepp, kellel on varasemast pikk juhtimiskogemus K-rauta kauplusteketis ning Rimi hüper- ja supermarketite ketis. Loe pikemalt.

Alates 16.02.2016 on Amber Distribution Estonia tegevjuhiks nimetatud Andres Laanisto, senine tegevjuht Timo Valla hakkab juhtima Amber Beverage Grupi ühinemis- ja ülevõtmisprojektidega. Loe pikemalt.

Itella SmartPOSTi juht Risto Eelmaa lahkus 1.mail ametist ning alustas tööd Express Postis 15. mail. Loe pikemalt SIIT ja SIIT.

Kati Kusmin lahkus Baltikas ning asus tööle Silvano Fashion Groupi juhatuse liikmena. Loe pikemalt SIIT ja SIIT.

Eelnevalt Nielsen Venemaa esindust juhtinud Ilona Lepp määrati Nielsen Baltikumi turu liidriks. Loe pikemalt

Euroapteek sai uue juhi. Euroapteek OÜ apteekide keti uus tegevjuht on alates 29. märtsist 2016 Indrek Ild, kes eelnevalt töötas pool aastat meediaettevõttes Eesti Meedia turundusjuhina. Loe pikemalt.

Alates 1.maist asus Tallinna Kaubamaja Grupp ASile kuuluva, ABC King ning SHU kaupluseid opereeriva TKM King ASi juhatuse liikme ja tegevjuhina ametisse Tiit Mägi. Loe pikemalt.

2. mail 2016 alustas Baltika müügi- ja turundusdirektorina tööd Kristel Sooaru, kes on varasemalt töötanud ettevõtte erinevatel juhtivatel ametikohtadel 19 aastat, viimati oli ta meesterõivaste kollektsioonide juht ja enne seda Baltmani brändijuht. Loe pikemalt.

Apollo Kino turundust hakkas juhtima staažikas meelelahutusvaldkonna turundaja Tanel Tatter. Loe pikemalt.

Coop Eesti Keskühistu juht Jaanus Vihand valiti EuroCoopi asepresidendiks, mille 19 liiget moodustavad Euroopa ühe suurima kaubandusvõrgustiku ning mille liikmete käive on aastas ligi kümme Eesti riigi eelarvet ehk üle 80 miljardi euro. EuroCoopi liikmetel on kokku üle poole miljoni töötaja ning nende hallata on ca 36 000 kauplust. Loe pikemalt.

Maxima Eesti turundusdirektorina asus juunis ametisse varasem Baltika Grupi turundusosakonna juht Jaanika Terasmaa. Loe pikemalt.

Alates 15. juulist 2016 on Coca-Cola Company Baltikumi avalike suhete juht Nele Normak, kes hakkab vastutama ettevõtte korporatiivse maine, turundus- ja brändikommunikatsiooni, valitsus- ja partnersuhete ning meediasuhtluse eest Eestis, Lätis ja Leedus. Loe pikemalt.

Telia Eesti erakliendi- ja turundusüksuse juhiks sai Holger Haljand, kes seni juhtis ettevõtte operaatorüksust. Loe pikemalt.

Eesti suurima professionaalsete ilutoodete maaletooja ja edasimüüja Tradehouse Ilukaubamaja uueks tegevjuhiks sai Laura Kuldkepp, kes seni töötas ettevõtte turundusjuhina. Loe pikemalt.

Augustist lahkus Statoili endine jaemüügidirektor Indrek Nõlvak ametist ning asus juhtima espressoettevõtet KAFO. Loe pikemalt.

Juuli lõpus alustas Coop Eesti ostudirektori kohusetäitjana tööd Oliver Rist, kes võtab töö üle seniselt ostudirektorilt Taavi Kontsonilt. Loe pikemalt.

16. septembril lahkus Alo Ivask Kesko Senukai Estonia (endine Rautakesko AS) juhatuse esimehe kohalt ning uueks juhiks määrati leedulane Ramunas Adamonis. Loe pikemalt.

1. oktoobrist on DPD Eesti AS-i uueks tegevjuhiks Rainer Rohtla, kes töötab ettevõttes aastast 2008. Eelnevalt on ta täitnud arendusjuhi ning seejärel operatsioonide juhi rolli. Loe pikemalt.

 

Eesti suurimate tööandjate esikümnesse kuuluva Maxima jaeketi personalijuhtimist arendab edasi varasem Haridus- ja Teadusministeeriumi personaliosakonna juhataja Kristiina Kangur. Loe pikemalt.

Rimi Eesti tegevdirektor Anders Torell on pärast 3,5 aastat otsustanud naasta emaettevõttesse ICA. Rimi Eesti uueks tegevjuhiks saab Vaido Padumäe, kes seni töötas ettevõttes Baltikumi keskostu juhina. Loe pikemalt.

Alates 1. jaanuarist 2017 on Balti riikides Itella pakiveo ja logistikateenuste piirkonnajuht Tarmo Tael. Loe pikemalt.

Alates 1. novembrist asub Balti Jaama Turu ja DEPOO kommunikatsiooni- ja turundusjuhi ametikohale Liisel Vellend, kes hakkab vastutama ettevõtte turundus- ja kommunikatsioonitegevuste eest. Loe pikemalt.

ASi Tartu Turg juhataja konkursile esitas avalduse 11 kandidaati, kellest konkursikomisjon kutsus vestlusele kuus. Tartu Turu juhatajaks valiti Ivo Tombak, kes alustab tööd 1. jaanuarist 2017. Loe pikemalt.

Eesti Kaupmeeste Liidu juhtimise võtab alates 1. jaanuarist 2017 üle Nele Peil, liidupraegune tegevjuht suundub uuel aastal lapsehoolduspuhkusele. Loe pikemalt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757