Autor: Kaubandus.ee • 18. detsember 2023

Uuring: enamus Eesti inimesi plaanib enda jõulukingid osta kaubanduskeskustest

Uuringust selgub, et kaubanduskeskused on hoolimata e-kaubanduse võidukäigust inimeste südames, olles kõige populaarsemaks kohaks kust inimesed jõulukinke osta plaanivad. Neid plaanib jõuluperioodil külastada 58% uuringule vastanutest.
Käsitööturgudelt loodab kinke leida 13% vastanutest ning sotsiaalsete ettevõtete poole vaatab 4% vastanutest. Foto: Pexels.com

Citadele tellitud uuringus said vastajad valida ka mitu vastusevarianti. Eesti e-poodidest plaanib kinke osta 43% uuringule vastanutest ning välismaa platvormidelt 24% vastanutest. Käsitööturgudelt loodab kinke leida 13% vastanutest ning sotsiaalsete ettevõtete poole vaatab 4% vastanutest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700